HTML

biobalaton

Friss topikok

Akiket ajánlunk olvasásra

Mai személyzeti menü (milyen rossz dolgunk van)

2013.06.26. 13:56 fekete-barany.blog.hu

papardelle_1372247640.jpg_640x478

Házi készítésű papardelle, szintén saját készítésű sóskapesztóval, Roland parmezánjával. Azt hiszem holnaptól feltesszük az étlapra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biobalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr285379036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása