Péntek este:
Elindítjuk a pénteki halvacsorát. Bio nevelésű hazai halakat készítünk vendégeinknek, házi gyúrt tésztákkal.
A sorba beleillik a nyári halászlevünk, amelyhez szintén házilag gyúrt gyufatésztát kínálunk.
Szombaton:
A piacon Hermán Norbi élőben készít sajtot 25 liter tejből. Akit érdekel a sajtkészítés az akár részt is vehet a folyamatban.
Vele párhuzamosan Bozóky Ágota szintén élőben készít húzott paraszt rétest!!! Szerintem érdemes megtanulni azt, amit nagyanyáink talán zsigerből is tudtak!!
A két program 9-kor kezdődik
Vasárnap:
Reggel 8-tól 10.30-ig fenn vagyunk a vásárcsarnoknál és reggelit készítünk. Utána lent a biobalaton piacon elindítjuk a "klasszikus vasárnapi ebédmenüt", amely keretében a három fogásos vasárnapi étkezést 2.900,- Ft-ért kínáljuk. Mivel holnap vágjuk az idény első disznóját (fele mangalica, fele vaddisznó), így valószínűleg lesz: toros orjaleves, flekken és a nem malacra vágyóknak: klasszikus filézett csirkecomb rántva petrezselymes újkrumplival.