HTML

biobalaton

Friss topikok

Akiket ajánlunk olvasásra

Mi lesz hétvégén?

2013.06.26. 12:50 fekete-barany.blog.hu

Péntek este:

Elindítjuk a pénteki halvacsorát. Bio nevelésű hazai halakat készítünk vendégeinknek, házi gyúrt tésztákkal.

A sorba beleillik a nyári halászlevünk, amelyhez szintén házilag gyúrt gyufatésztát kínálunk.

Szombaton:

A piacon Hermán Norbi élőben készít sajtot 25 liter tejből. Akit érdekel a sajtkészítés az akár részt is vehet a folyamatban.

Vele párhuzamosan Bozóky Ágota szintén élőben készít húzott paraszt rétest!!! Szerintem érdemes megtanulni azt, amit nagyanyáink talán zsigerből is tudtak!!

A két program 9-kor kezdődik

Vasárnap:

Reggel 8-tól 10.30-ig fenn vagyunk a vásárcsarnoknál és reggelit készítünk. Utána lent a biobalaton piacon elindítjuk a "klasszikus vasárnapi ebédmenüt", amely keretében a három fogásos vasárnapi étkezést 2.900,- Ft-ért kínáljuk. Mivel holnap vágjuk az idény első disznóját (fele mangalica, fele vaddisznó), így valószínűleg lesz: toros orjaleves, flekken és a nem malacra vágyóknak: klasszikus filézett csirkecomb rántva petrezselymes újkrumplival.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biobalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr905378858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása