HTML

biobalaton

Friss topikok

Akiket ajánlunk olvasásra

Megjöttek a gyógynövények és a teák!

2013.06.27. 10:30 fekete-barany.blog.hu

A közelemben lakik az ország egyik legnagyobb gyógynövény szakértője Takács Ferencnek hívják.

Igazából úgy ismerkedtünk meg, hogy évekkel ezelőtt Köveskálon nyaraltunk és egy étterem teraszán üldögéltünk, mikor Lívia (fedőneve Bárányné) egyszer csak felpattant és elrohant a kerítéshez. Észrevett ugyanis egy bácsit, aki két hatalmas kosárral a kezében bandukolt a kerítés túloldalán. A kosarak tele voltak hatalmas vargányákkal, volt vagy 15-20 kg amit az öreg cipelt. És milyen furcsa, Feri bácsi nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy hol szedte a gombát!!! Ettől függetlenül azóta jóba vagyunk és sok jó tanácsot kapunk tőle (no nem a jó gomba útvonalakat árulta el...).

A biobalaton delikáteszben mától kaphatóak csodálatos teái, szárított gyógynövényei és egy érdekes újdonság: Gyógynövényekkel töltött álompárnák!!

tea2.jpgtea1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biobalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr405379468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása