HTML

biobalaton

Friss topikok

Akiket ajánlunk olvasásra

Emlékek a piacról és interjú egy igazi kézműves sajtkészítővel

2014.02.01. 18:26 fekete-barany.blog.hu

Szép nyarunk volt. Kemény, de szép. Szombatonként még keményebb, hiszen akkor piacoztunk, reggel kinyitottuk a kapukat, 9-től jött a nép, éhesen szomjasan, új élményekre vágyva.

Most előkerült egy nyáron készült videó, amelyből egy picit vissza lehet csempészni a mai havas-ónos esős időbe a nyári piac hangulatát. Az elég hosszú videó nagy része egy interjú Hermán Norbert János sajtkészítővel, aki azon a napon élőben mutatta be tudománya egy kis részét és készített sajtot az egyik sarokban. Az interjú első része kidobásra került, mivel az amatős kézi kamera a nagy piaci nyüzsgésben nem vette megfelelően a hangot (illetve nem szűrte ki a háttérzajt), az operatőr is ügyetlen volt mivel a zajló piacon fél kézzel a kamerát tartotta a másikkal meg ügyeket intézett...

Nekem ez egy kedves emlék, jó, hogy előkerült. A téma is izgalmas, lehet kommentelni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: kézműves balatonfüred sajt Kistermelő malackrumpli biobalaton Hermán

A bejegyzés trackback címe:

https://biobalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr315793122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása