HTML

biobalaton

Friss topikok

Akiket ajánlunk olvasásra

Használati útmutató hozzánk

2013.06.26. 08:57 fekete-barany.blog.hu

Mondjuk, hogy ez a mi FAQ menüpontunk:

- Szombaton nem vagyunk itthon, mivel minden erőnkkel a piacra koncentrálunk. Kérünk mindenkit, hogy aki meg szeretne látogatni bennünket, az ne ezen a napon jöjjön Henyére

- Minden más napon hajnaltól napnyugtáig lehet jönni, szeretettel várunk minden érdeklődőt. Előtte azért telefonáljatok Líviának: 06/206198074

- Ellenben szombat az bizony piac nap, várunk szeretettel Balatonfüreden a kemping mellett, ki van írva: Biobalaton piac

- Lassan elindul a zöldség szezon, végre lesz terményünk is: Újburgonya, újhagyma, mángold, spentót, sóska, borsó.... nem, a piacon nem árulunk nem termelőtől származó zöldséget, tehát csak az van, ami éppen nálunk, vagy a másik piacos biotermelőnél az idény szerint van...nem tudunk májusban paradicsomot adni akkor sem, ha erre van igény!

- Feldolgozott termékeket árulunk a piacon lévő delikáteszben, amely minden nap (H-V) 9-22 óra között van nyitva. Van itt bio gyümölcslé, általunk készített kovászos kenyerek, bagettek, kalácsok, jó ízű termelői kolbászok- sonkák, termelői sajtok (Érlelt tehénsajtok, kecskesajtok, juhsajtok!!) lekvárok, mustárok, fantasztikus relish-ek, kézműves szappanok és mosószerek...

- A piacon van egy kézműves sör és borbár valamint egy Malackrumpli nevű bisztró. A bisztróban jelenleg én és a kisöcsém főzünk, abból ami éppen frissen és idényjellegűen a piacon van. A két létesítmény minden nap (H-V) 9-24 óra között van nyitva.

Fotó nélkül nincs jó poszt, így a tegnapi személyzeti ebédet beteszem ide: Pécselyi olaszrizling rizottó, szarvasgomba olajjal.

rizotto.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biobalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr955378543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása